13.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 23:01

A căzut în cap de la etaj când a vrut să mângâie pisica de pe pervaz. Poliția a deschis dosar penal

Un bărbat din Suceava a căzut în cap, luni seara, de la primul etaj al blocului în care locuieşte, după ce a vrut să mângâie pisica aflată pe pervaz. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Rămâne de văzut cine va fi găsit vinovat pentru incident. 

Incidentul a avut loc în cartierul Obcini din Suceava, când bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a încercat să mângâie pisica aflată pe pervaz, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut pe geam.

“La data de 3 mai 2021, pe la ora 23.00, Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Elisabeta P. despre faptul că soțul ei, Vasile P., a căzut pe geam de la etajul I.

În interiorul unui apartament din cartierul Obcini al municipiului Suceava se afla apelanta împreuna cu soțul său Vasile P. și o prietenă pe nume Elena C.. De asemenea, la fața locului se afla un echipaj de ambulanță care îl consulta pe bărbat.
 

Toate persoanele prezente au declarat că Vasile P., pe fondul stării de ebrietate, în timp ce s-a întins după pisica sa care se afla pe pervazul geamului de la bucătărie s-a dezechilibrat și a căzut.

Diagnosticul preliminar oferit de către membrii echipajului de ambulanță este traumatism cranio – cerebral și traumatism toracic.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții poliției într-un comunicat de presă.