28.9 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 19:51
No menu items!

A aruncat deșeuri și a fost identificat după bonul de la Glovo

spot_img

Poliția Locală Brașov a reușit să amendeze un bărbat care aruncase pe spațiul public deșeuri provenite de la construcții, după bonul de la mâncarea comandată de acesta acasă, unde a avut lucrările.

Bărbatul aruncase pe spațiul public de pe o stradă din Brașov moloz, bucăți de rigips, ambalaje de la uși de interior, storuri exterioare dezafectate și alte deșeuri.

„În grămada de deșeuri provenite din lucrările de construire, polițiștii locali au găsit un bon cu o comandă de mâncare, bon pe care era menționată adresa de livrare. În urma verificărilor la adresa respectivă, a fost identificat și proprietarul imobilului în care au fost făcute lucrările de construcție, și persoana care a transportat și abandonat pe marginea drumului deșeurile provenite din renovarea imobilului”, a comunicat Primăria Brașov.

Bărbatul a fost amendat cu 3.000 lei, iar la prima abatere de acest gen, i se poate aplica pe lângă amendă și măsura complementară de confiscare a mașinii. Polițiștii locali l-a amendat și pe proprietarul imobilului, cu 1.600 lei, pentru că nu a încheiat un contract cu un operator de salubritate acreditat pentru evacuarea deșeurilor rezultate din lucrările de construire.

E. Stan