10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 16:54
No menu items!

A ars de viu în mașină, în fața Fiscului

spot_img

Principala ipoteză a anchetatorilor este aceea că bărbatul ar fi provocat incendiul, deoarece a vrut să se sinucidă din cauza datoriilor către stat

pompieri_incendiu

Un bărbat a murit, luni, după ce maşina în care se afla a luat foc în faţa sediului Finanţelor Publice din Oneşti. Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este aceea că bărbatul ar fi provocat incendiul pentru că voia să se sinucidă din cauza datoriilor către stat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, Valerica Manole, a precizat că pompierii au fost solicitaţi, luni după-amiază, prin 112, să intervină în zona centrală a municipiului Oneşti, unde o maşină era în flăcări în faţa sediului Finanţelor Publice.

După lichidarea incendiului, pe bancheta din spate a maşinii a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat de 40 de ani.

Anchetatorii au ridicat autoturismul pentru expertiză, urmând să se stabilească împrejurările în care a luat foc maşina, iar trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru necropsie.

Una dintre ipoteze este că focul ar fi fost provocat de bărbat în încercarea de a se sinucide din cauza datoriilor acumulate către stat.

R.D.