10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 8:19
No menu items!

Iubita lui Donald Trump Jr, depistată pozitivă la testul COVID-19. Este asimptomatică

spot_img

Kimberly Guilfoyle – iubita lui Donald Trump Jr., care conduce strângerea de fonduri pentru campania Trump – a fost depistată pozitivă pentru coronavirus, potrivit unui oficial superior al comitetului pe care îl conduce, transmite CNN.

„După testarea pozitivă, Kimberly a fost imediat izolată pentru a limita orice expunere”, a declarat Sergio Gor, șeful de personal al Comitetului Finanțelor Victory Trump. „Se descurcă bine și va fi testată pentru a se asigura că diagnosticul este corect, deoarece este asimptomatică, dar ca măsură de precauție va anula toate evenimentele viitoare. Donald Trump Jr a fost testat negativ, dar ca o precauție este, de asemenea, auto-izolare și anulează toate evenimentele publice.”

Guilfoyle a avut rezultat pozitiv în Dakota de Sud înainte de participa la evenimentul președintelui de la Muntele Rushmore, a spus o persoană familiarizată cu problema. Guilfoyle nu a fost alături de președinte, iar Donald Trump Jr. a avut până acum rezultate negative, a spus persoana familiară cu problema. Această sursă a spus că Guilfoyle nu a avut un contact recent cu președintele, dar ea a fost la Tulsa, Oklahoma, și a fost în culise pentru mitingul de acolo și, de asemenea, a fost la un eveniment în Phoenix.

Testul pozitiv al lui Guilfoyle a fost raportat pentru prima dată de The New York Times.

Fostă vedetă a Fox News, Guilfoyle și-a asumat rolul la începutul acestui an de președinte național al Comitetului Finanțelor Victory Trump.

Oamenii au spus că Guilfoyle nu a fost văzută purtând o mască în timpul evenimentelor. Și nici nu este prima persoană apropiată de președinte care testează pozitiv la coronavirus.

Un membru al Marinei care servește ca unul dintre valetii personali ai lui Trump a fost pozitiv în luna mai. În plus, opt angajați ai echipei Trump care se aflau în Tulsa s-au testat pozitiv pentru coronavirus. Toți angajații campaniei lui Trump care au lucrat la mitingul din Tulsa au fost carantinați săptămâna trecută, după ce au interacționat cu mai mulți colegi care au testat ulterior pozitiv pentru coronavirus, a raportat CNN la acea vreme.