10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 19:50

7 români au murit în tragedia aviatică de la Milano

spot_img

Șapte cetățeni români cu dublă cetățenie și-au pierdut viața în tragedia aviatică de la Milano care a avut loc duminică. Precizarea a venit luni dimineață din partea Ministerului Afacerilor Externe. Avionul era pilotat de omul de afaceri Dan Petrescu și toți ocupanții au murit, inclusiv un bebeluș. Cei opt mergeau la botezul copilului.

“În continuarea informaţiilor transmise cu privire la accidentul aviatic ce a avut loc în data de 3 octombrie 2021, la periferia oraşului Milano, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, potrivit informaţiilor comunicate de autorităţile italiene, în urma demersurilor de identificare a victimelor acestui incident, printre persoanele decedate se regăsesc 7 cetăţeni români (toţi deţinând şi alte cetăţenii)”, a transmis MAE.
Totodată, MAE a menţionat că, până la acest moment, Consulatul General al României la Milano nu a primit solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest incident.

În accident și-au pierdut viața miliardarul român Dan Petrescu împreuna cu soția și băiatul lor, fiicele cunoscutului jurnalist Miki Alexandrescu și încă o familie care avea un bebeluș de aproximativ un an.

                                                                                           C.Dumitrescu