-4.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 7:49
No menu items!

7 obiecte pe care orice fashionistă ar trebui să le aibă până la 30 de ani

spot_img

 moda

Dacă la 20 de ani ai experimentat cu moda și stilul tău personal, atunci când te pregătești să-ți schimbi prefixul, ar trebui să ai deja în garderobă câteva piese clasice, care nu se vor demoda niciodată, potrivit perfecte.ro.

1.    Un pantof negru, classic – Chiar dacă în viața de zi cu zi preferi balerinii sau chiar tenișii, ar trebui să ai în garderobă o pereche de pantofi negri, simpli, pe care să-i poți purta la ocaziile importante și care să nu se demodeze prea repede.

2.    Un costum – Un costum devine ținuta salvatoare pentru o întâlnire de afaceri, un interviu sau chiar pentru un eveniment de prestigiu  Important este să fie sur mesure.

3.    Un ceas elegant – Merită să investești într-un ceas de marcă, elegant și simplu, pe care îl poți purta toata viața și, de ce nu, chiar lăsa moștenire fiicei tale, într-o bună zi.

4.    Un ruj bun La fel ca și în cazul unui parfum, e important să ai o nuanță de ruj specială și recognoscibilă. Nu contează firma, cât timp este un produs de calitate și culoarea ți se potrivește.

5. Un parfum doar al tău – Nu trebuie să fie ceva foarte scump, și, de fapt, nici nu trebuie să fie un parfum. Poate fi un ulei de corp sau un spray de corp, atât timp cât oamenii vor asocia mereu mirosul respectiv cu tine.

6.    O geantă clasică – Indiferent de culoare sau de designer, îți trebuie neapărat o geantă din piele, de calitate, cu un design atemporal, pe care să poți să o porți și peste 10 sau 20 de ani.

7.    O little black dress Deși a devenit deja un clișeu vestimentar, celebra rochie scurtă neagră te va scuti de multe bătăi de cap la evenimente. Important este să o accesorizezi astfel încât să o scoți din anonimat.

C.A.