4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 2:45
No menu items!

5 vedete despre care nu știai că au boli incurabile

spot_img

5 vedete despre care nu știai ca au boli incurabile

Chiar dacă au milioane de dolari în conturi și sunt admirate de fanii din întreaga lume, vedetele de mai jos nu pot scăpa de diverse afecțiuni fizice severe, informează perfecte.ro.

 Kim Kardashian: psoriazis

Chiar dacă o ascunde foarte bine, Kim are psoriazis, o boală autoimună în care sistemul imunitar crede că pielea este un patogen (agent care provoacă infecții). Psoriazisul se manifestă prin erupții și iritații urâte la nivelul pielii, declanșate de stres.

David Beckham: sindrom obsesivo-compulsiv și sindromul Tourette

Celebrul fotbalist suferă de sindromul obsesivo-compulsiv, fiind obsedat de aranjarea și menținerea lucrurilor în ordine, dar și de sindromul Tourette, având numeroase ticuri verbale și grimase pe care nu le poate controla.

Pamela Anderson: hepatita C

gorgeous_pamela_anderson_46564

Actrița a mărturisit in 2002 că suferă de hepatita C pe care a luat-o împărțind același ac de tatuaj cu fostul soț, Tommy Lee. Hepatita C este o infecție virală, incurabilă. Deși deseori nu prezintă simptome, dacă este vorba despre o infecție cronică, poate declanșa ciroza.

 Shannen Doherty: boala Crohn

Shannen-Wallpaper-shannen-doherty-21533492-1024-768

Starul din “Beverly Hills” a recunoscut în 1999 că suferă de aceasta boală autoimună, care cauzează o inflamare a tractului intestinal. Printre simptomele bolii Crohn, care deocamdată e incurabilă, se manifestă crampe abdominale severe și diaree.

 Michael J. Fox: boala Parkinson

Michael-J-Fox2

Actorul a fost diagnosticat cu severa boală în 1991, pe când avea doar 30 de ani, dar a anunțat acest lucru abia 7 ani mai târziu. Majoritatea oamenilor nu sunt diagnosticați cu acest tip de demență decât pe la 50-60 de ani. Boala Parkinson presupune o distrugere lentă și progresivă a neuronilor și duce la pierderea treptată a controlului muscular (tremurat, dificultăți la mers și la coordonarea membrelor etc.).

C.A.