3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 16:11
No menu items!

5 aplicații gratuite care te ajută să slăbești

spot_img

 slabit

Pentru a afișa un corp impecabil vara aceasta, îți sugerăm cinci aplicatii gratuite pentru slăbit, disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, care să te ajute să ții evidența meniului zilnic, dar și al activității fizice, potrivit cosmopolitan.ro:

 MyFitnessPal
Pentru început, trebuie să-ți setezi înălțimea, vârsta, sexul, greutatea, dar și greutatea la care vrei să ajungi, iar aplicația pentru slăbit îți recomandă câte calorii să consumi zilnic. Poți adăuga în orice moment al zilei ce ai mâncat sau ce sport ai făcut, iar MyFitlessPal îți calculează automat caloriile. Găsești listat un număr foarte mare de mâncăruri și ingrediente sau de exerciții fizice, astfel încât e imposibil să nu găsești ceva potrivit pentru tine.

My Diet Coach
Creată special pentru femei, această aplicație pentru slăbit te ajută prin imagini și texte motivaționale (pe care le poți adăuga chiar tu). Punctul forte al acestei aplicații sunt sfaturile prietenești pe care le oferă, fie că este vorba de lista pentru cumpărături, masa în oraș, pofta de dulce, exerciții sau mese în familie.

Fitocracy
Această aplicație pentru slăbit este potrivită pentru tine dacă ești o fire competitivă, pentru că folosește diferite statistici care te ajută să fii în continuare motivată. De asemenea, primești și puncte sau medalii în funcție de cât de bine te descurci. Spre deosebire de aplicațiile de mai sus, aceasta se concentrează pe exerciții și îți arată cum să le faci corect.

Healthy in a Hurry
Aplicația include sute de rețete pentru aperitiv, micul dejun, prânz, cină, desert sau snaks-uri și băuturi. Nu îți face griji că nu te vei descurca, pentru că rețetele sunt simple și nu durează mult. De asemenea, oferă informații nutriționale complete despre fiecare aliment.

Lost It!
Una dintre cele mai cunoscute aplicații pentru slăbit, Lose It! este potrivită pentru orice utilizator. După ce adaugi sexul, înălțimea și greutatea actuală, dar și cea dorită, îți calculează un plan de dietă cu numărul de calorii pe care ar trebui să îl consumi zilnic. De asemenea, îți oferă și rezultate săptămânale.

C.A.