1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 9:13
No menu items!

42 de site-uri cu filme, reclamate la Poliție

spot_img

CNA va sesiza Poliţia în legătură cu mai multe site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale. Decizia survine unei adrese a PRO TV care a sesizat CNA cu privire la 42 de astfel de site-uri.„Având în vedere prevederile articolului 41 din Decizia 320 din 29 mai 2012 privind furnizarea serviciilor media audiovizuale la cerere vă semnalăm existenţa mai multor site-uri care oferă servicii media audiovizuale la cerere, furnizorii de servicii nu au notificat CNA conform prevederilor legale şi difuzează conţinut pentru care nu au achiziţionat drepturi”, se arată în adresa înaintată de SC PRO TV SA.

Potrivit lui Răsvan Popescu, președinte CNA desfăşurarea ilegală a unor asemenea servicii pe internet încalcă drepturile de autor ale unor radiodifuzori.

„Furnizorii de servicii media la cerere au obligaţia de a notifica CNA cu privire la aceste activităţi. Până la această dată au fost notificate la CNA opt astfel de servicii. CNA va sesiza Poliţia în vederea identificării responsabililor de site şi a clarificării răspunderii legale”, a precizat Răsvan Popescu.RM