1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022 - 4:04
No menu items!

20.000 de tineri sunt aşteptaţi la Târgul de Cariere

spot_img

Peste 150 de companii oferă atât locuri de muncă, cât şi oportunităţi de internship, la edițiile de toamnă ale târgului, care încep vineri și se vor încheia pe 12 noiembrie

Aproximativ 20.000 de tineri, cu sau fără experienţă, sunt aşteptaţi în perioada 3 octombrie – 12 noiembrie la ediţiile de toamnă ale Târgului de Cariere. Peste 150 de companii oferă atât locuri de muncă, cât şi oportunităţi de internship.

Toţi cei care vor să participe la eveniment sunt aşteptaţi în şase oraşe din România (Iaşi: 10-11 octombrie, Sibiu: 22-23 octombrie, Arad: 28 octombrie, Oradea: 30 octombrie, Cluj: 4-7 noiembrie), precum şi în Republica Moldova, la Chişinău (3-4 octombrie).

Ofertele prezente la târg acoperă domenii precum IT, servicii, retail, inginerie, financiar, industria ospitalității şi multe altele. La aceste ediţii sunt aşteptaţi studenţii şi absolvenţii de studii superioare cu vârste cuprinse între 20 – 30 de ani.

Organizatorii spun că, înaintea fiecărui eveniment, candidaţii pot să-şi încarce CV pe site-ul targuldecariere.ro, urmând ca la târg să discute direct cu reprezentanţii companiilor.

Andreea Brînzei