34.7 C
București
duminică, 1 august 2021 - 17:03

16 candidați pe un loc la Poliția Animalelor din IGPR

spot_img

Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofiţeri şi agenţi de poliţie, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecţia animalelor.

“În perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecţia animalelor. Cea mai mare concurenţă este pe posturile de agent de poliţie, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Astfel, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliţie scoase la concurs şi 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofiţer de poliţie. De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofiţer de poliţie cu specializarea medic veterinar.

IGPR mai anunță că în perioada următoare vor fi validate candidaturile și se vor da probele eliminatorii de concurs, urmând ca la data de 23 ianuarie 2021 să se desfăşoare proba scrisă.