22.7 C
București
luni, 4 iulie 2022 - 9:56
No menu items!

153 milioane de dolari, încasările Star Wars în al doilea week-end. Ce alte filme sunt în top cinema

spot_img

 „Star Wars – Trezirea forței” a continuat să „dinamiteze” box office-ul din America de Nord pentru al doilea weekend consecutiv, cu venituri de 153, 5 milioane de dolari, conform cifrelor preliminare ale companiei Exhibitor Relations.

Este o premieră în top cinema, pentru al doilea week-end de la lansare, fiind cele mai mari încasări. „Star Wars VII: The Force Awakens” a depășit „Jurassic World”, care a strâns 106,6 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de la lansare în iunie 2015.

Comedia „Daddy’s Home” („Tata în război cu… tata”), care va avea premiera în România la 8 ianuarie 2016, s-a plasat pe locul al doilea, cu 38,8 milioane de dolari. Filmul, în care joacă Will Ferrell și Mark Wahlberg, spune aventurile unui tată vitreg fericit cu progenitura de care este responsabil până în ziua când tatăl biologic se întoarce.

O altă producție aflată la debut, comedia dramatică „Joy” (premiera în Romania la 8 ianuarie 2016), în regia lui David Russell, cu Jennifer Lawrence și Robert De Niro, ocupă locul al treilea, cu 17,5 milioane de dolari. Jennifer Lawrence depășește toate piedicile familiale și profesionale și își conduce cu succes compania și produsul ei pilot, o mătură-mop.

Filmul „Sisters” („Surori bune și nebune”, premiera în România la 1 ianuarie 2016), cu Tina Fey și Amy Poehler, a coborât pe locul al patrulea în al doilea weekend, cu 13,9 milioane de dolari, un nivel comparabil cu suma strânsă la lansare.

Filmul de animație „Alvin and the Chipmunks: The Road Chip”, care va avea premiera în România la 29 ianuarie 2016, ocupă poziția a cincea în box office-ul din acest weekend, cu 12,7 milioane de dolari.