8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 1:23

15 liceeni din Slatina, audiați într-un dosar de trafic de droguri

spot_img

Cincisprezece elevi de la licee din municipiul Slatina sunt în prezenți audiați de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri, elevii fiind suspectați că se numărau printre consumatorii de droguri provenite de la o rețea de traficanți ce le aducea din Spania.

canabis

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Claudia Radu, a precizat pentru agerpres.ro că în urma unei acțiuni a DIICOT, marți, au fost prinși în flagrant, în municipiul Slatina, patru tineri care ridicau de la o agenție de turism două colete în care se aflau 12 pachete ce conțineau șase kilograme de materii vegetale ce par a fi cannabis.

În aceeași cauză, marți au fost organizate opt percheziții domiciliare și au fost puse în aplicare 74 de mandate de aducere. Persoanele respective, presupuși traficanți, consumatori și martori, au fost conduse la sediul SCCO din Slatina pentru audieri. Persoanele suspectate de trafic de droguri ar fi adus în Slatina, începând din luna iulie 2013, droguri din Spania prin intermediul societăților de transport, substanțele ilegale fiind ascunse în colete.

S.M.