2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:19
No menu items!

14 milioane de lei, alocați pentru tichete valorice de vaccinare. Vor fi disponibile de săptămâna viitoare

spot_img

Ministrul interimar al sănătăţii, Cseke Attila, a anunțat că au fost alocaţi 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete valorice oferite în centrele de vaccinare celor imunizaţi cu schemă completă.

“Vă anunţ că astăzi s-a distribuit o sumă de 13,8 milioane de lei pentru achiziţionarea de noi tichete pentru centrele de vaccinare. Această distribuire a avut loc la Ministerul Sănătăţii către direcţiile de sănătate publică, care vor face procedura simplificată de achiziţie publică, astfel încât săptămâna viitoare aceste tichete să fie disponibile în centrele de vaccinare”, a afirmat Cseke Attila, prezent vineri la deschiderea “Maratonului vaccinării pentru viaţă”.

Ministrul interimar al sănătății a precizat că vor mai fi alocate şi alte sume de bani, astfel încât cei vaccinaţi cu schemă completă să poată beneficia de aceste tichete.

“Dacă sunt necesare noi sume, am avut deja o discuţie la nivel guvernamental să găsim resurse financiare pentru suplimentarea sumelor, astfel încât aceste tichete, care conform legii se acordă pentru cei care sunt vaccinaţi cu schemă completă, să poată fi asigurate în continuare”, a mai spus Cseke Attila.

Raluca Dan