11.5 C
București
luni, 20 mai 2024 - 8:43
No menu items!

11 decese într-o singură zi, în România. Bilanțul morților din cauza coronavirusului a ajuns la 37

spot_img

Bilanțul deceselor din cauza Covid-19 a crescut la 37, după ce autoritățile au anunțat pe parcursul zilei de sâmbătă 11 noi decese, cele mai multe de până acum din România.

Țara noastră mai are un record negativ, ultimul deces anunțat fiind al unui bărbat de doar 39 de ani din Ialomița, care nu avea alte boli asociate. Este cea mai tânără victimă a coronavirusului, până acum în România. 

De asemenea, tot în Ialomița, alte două persoane au murit la domiciliu și nu călătoriseră, nu intraseră în contact cu vreo persoană care să fi fost confirmată cu Covid-19. Și aceste două persoane înregistrează o premieră negativă, fiind primele persoane infectate care decedează la domiciliu.

În patru dintre cazurile de deces anunțate sâmbătă este vorba despre persoane din județul Arad, conform ultimelor date oficiale.

De asemenea, printre persoanele declarate decedate din cauza coronaviruslui în cursul zilei de sâmbătă se numără pacientul din Suceava adus la București și operat la Spitalul de Arsuri, care abia ulterior a fost testat pentru COVID-19 și o femeie din Hunedoara, care a murit în 23 martie, dar testul pozitiv la Covid-19 a venit abia sâmbătă, 28 martie, adică după cinci zile.