13 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 17:51

10.000 de cetățeni din sectorul 6 au semnat pentru demiterea primarului Rareș Mănescu

spot_img

Aproximativ 10.000 de locuitori din Sectorul 6 au semnat, în doar o săptămână, pentru organizarea referendumului local privind demiterea primarului Rareş Mănescu

referendum manescu

În urmă cu o săptămână, Fundația “Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu a amplasat mai multe corturi în principalele intersecții din cartierele Militari, Crângași, Drumul Taberei, pentru strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum local privind demiterea primarului Rareș Mănescu. În primele zile, oamenii din sectorul 6 au stat la coadă pentru strângerea de semnături, așa că a fost suplimentat numărul de corturi, de la 7 la 13.

Oamenii spun că promisiunile lui Rareș Mănescu din 2012, când a cîștigat fotoliul de primar al sectorului 6, nu s-au concretizat deloc. Cartierele sunt pline de gunoaie, străzile murdare, spațiile verzi au fost înlocuite cu locuri de joacă betonate și bănci amplasate din metru în metru.

De altfel, Sursa Zilei a scris pe larg despre cheltuielile mari și inutile pe care Primăria lui Rareș Mănescu le-a făcut în ultimii doi ani.

În numai o săptămână, aproximativ 10.000 de cetăţeni ai Sectorului 6 au semnat pentru organizarea referendumului local privind demiterea primarului liberal Rareş Mănescu.

Corturile unde cetăţenii pot semna pentru demiterea primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, sunt amplasate în următoarele zone din sector:

– intersecţia strada Braşov cu 1 Mai
– intersecţia strada Drumul Taberei cu str. Braşov
– intersecţia şos. Virtuţii cu bdul. Constructorilor
– intersecţia bdul. Iuliu Maniu cu şos. Virtuţii
– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor
– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului
– Calea Crângaşi – Piaţa Crângaşi
– intersecţia str. Virtuţii cu b-dul Uverturii
– intersecţia b-dului Constructorilor cu Calea Giuleşti
– B-dul Iuliu Maniu nr. 8
– Interescţia str. Drumul Taberei cu Valea Ialomiţei
– Intersecţia B-dului Ghencea cu str. Vălădeasa
– Str. Drumul Taberei nr. 122-124 – Piaţa Chilia Veche.

În toate aceste locaţii, oamenii pot semna în orice zi, de luni până duminică, între orele 10.00 – 19.00. Potrivit autorizaţiei eliberate de Primăria Municipiului Bucureşti, campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu se va desfăşura până pe data de 15 iulie 2015.

Marilena Nedelcu