11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024 - 20:28
No menu items!

„Soprana” Cezar Ouatu s-a înscris în PSD. FOTO și VIDEO

spot_img

cezar_ouatu

Cântărețul Cezar Ouatu – celebru după ce a participat, în 2013, la Eurovision îmbrăcat într-o rochie de 5.000 de euro – s-a înscris, miercuri, în organizația PSD Ploiești.

Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme. Această decizie nu a fost peste noapte, nici dintr-un punct de vedere strategic, sau interesat, oportunist. Efectiv este un crez și principiile și spiritul social-democrat de egalitate, șanse, echitate, solidaritate m-au făcut să mă asociez și să aduc un aport cultural, pentru că eu sunt muzician.

Cezar Ouatu

Ouatu a subliniat că decizia pe care a luat-o nu a fost una „pripită”, și a intrat în PSD „de bună voie și nesilit de nimeni„.

Ouatu Cezar 2

Întrebat dacă nu se teme că imaginea sa ar putea avea de suferit prin asocierea cu un partid, el a admis că acest lucru este posibil, arătând totuși că trebuie să se facă o disociere între Cezar Ouatu – artistul și Cezar Ouatu – membrul de partid.

„Se poate. Depinde de integritatea fiecărui admirator al artistului Cezar Ouatu. Este important să existe o disociere între artistul Cezar Ouatu și membrul de partid al PSD”, a afirmat cântărețul.

Ouatu Cezar 1

În plus, fostul reprezentant al României la Eurovision a precizat că este prematur să se gândească la ținta sa politică, arătând că are „mai multe obiective personale”.

R.D.