13.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 20:51
No menu items!

„Căcănari” şi „hoaşte bătrâne” – Profesorul Papahagi despre dușmanii Mişcării Populare și ai lui Băsescu

spot_img

Papahagi Adrian

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară, Adrian Papahagi, îşi dă frâu liber vocabularului de maidan atunci când vine vorba să îi critice, pe Facebook, dar nu numai, atât pe opozanţii politici, cât şi pe cei mai apropiaţi doctrinar, respectiv pe democrat-liberali.

După ce sâmbătă, la Cluj, la lansarea „Pactului pentru Transilvania”, Papahagi le-a transmis celor din PDL să nu fie „căcăcioşi”, atrăgându-şi mânia mai multor lideri democrat-liberali, vicepreşedintele PMP a ţinut să explice ce a fost cu acest îndemn. El a spus că era vorba doar despre un citat din Steinhardt care se traducea prin aceea că PDL trebuie să fie curajos şi să nu abandoneze lupta.

Această dăruire, acest curaj l-am cerut celor din PDL. Nu abandonaţi lupta, nu vă livraţi USL-ului, nu-i reneg şi pe Băsescu şi Boc la greu, nu vă deziceţi de lupta anticorupţie care v-a adus la putere. Fiţii curajoşi, nu căcăcioşi, aşa cum a fost Steinhardt

Adrian Papahagi
vicepreședinte PMP

Papahagi FB

Liderul PMP a mai anunţat pe reţeaua de socializare că va veni ziua când va arăta, cu nume şi prenume „laşitatea, trădarea, căcănăria, prostia, orbirea, minciuna, orgoliul, parşivenia pe care mi-a fost dat să le întâlnesc de când fac politică”. Proaspătul politician spune că PMP este detestat şi de „căldicei, şi de cei prea înfierbântaţi,  şi de hoaştele bătrâne şi de fetele mari”, ceea ce înseamnă că partidul acesta contează. Cât depre cei de la USL, profesorul Papahagi a avut cam aceleaşi etichete: hoaşte bătrâne şi „potăi care s-au înhăitat ca să se sfâşie” acum.

Nicoleta Vera