15.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 15:50
No menu items!

Șefii Aeroportului Otopeni și-au tras telefoane de fițe

spot_img

Aeroport_Otopeni_SZ

Dacă tot înregistrează profit substanțial, șefii Companiei Naționale Aeroporturi București își trag telefoane de ultimă generație. În așteptarea noului model iPhone 6, managerii companiei naționale și-au cumpărat, prin achiziție directă, telefoane iPhone 5.

Dacă la începutul anului, un telefon iPhone 5 a fost cumpărat, de la firma International Transactions, cu 2.418 de lei, înainte de Paști, oficialii CNAB cumpără un telefon iPhone 5 32GB, de la firma Istile, cu puțin peste 3.000 de lei.

Potrivit Anexei 4, la Registrul Operațiunilor Generatoare de Obligații de Plată al CNAB, luna trecută, conducerea CNAB alocă încă peste 12.000 de lei pentru telefoane iPhone 5. La începutul lunii septembrie, tot de la firma Istile, angajații CNAB cumpără telefoane iPhone 5 în valoare de aproximativ 9.000 de lei. Ultima achiziție în materie de telefoane de ultimă generație a fost tot un iPhone 5, în valoare de 3.562 de lei, tot de la firma Istile, la un preț mult mai mare decât cel din magazine.

Potrivit site-ului firmei Istile, cel mai scump telefon iPhone 5 costă 2.999 de lei.

Pe lângă telefoanele iPhone 5, conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București a cumpărat, în luna august, două telefoane Samsung Galaxy, în valoare de peste 6.000 de lei.

Întrebați de ce și-au cumpărat telefoane de ultimă generație, oficialii CNAB ne-au explicat că, „necesitățile de comunicare impun dotarea cu telefoane foarte bune, cu facilități multimedia, inclusiv transfer de documente”.

Alexandru Maghiar