15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 18:21
No menu items!

Șase morți și un rănit grav într-un accident pe DN2. Traficul s-a reluat UPDATE

spot_img

Accidentul s-a produs la ieșirea din Adjud spre Bacău

accident-rutier

  • UPDATE

Doi dintre cei trei răniți grav în accidentul rutier produs, vineri după-amiază, pe DN2 (E85), la ieșirea din Adjud spre Bacău, au murit. Bilanțul tragediei a ajuns astfel la șase morți, între care doi copii, și un rănit grav.

Potrivit ultimelor informații furnizate de autorități, două familii și-au pierdut viața în urma tragediei.

Patru membri ai unei familii (un bărbat, soția acestuia și cei doi copii) au murit pe loc, în urma impactului frontal dintre cele două autoturisme. O altă familie (soț, soție și fiul de 22 de ani) au fost răniți grav. Bărbatul și femeia răniți grav au murit însă, la Spitalul din Adjud, la scurt timp de la producerea accidentului. Fiul lor – tânărul de 22 de ani – este conștient, este în stare stabilă și va fi transferat la Spitalul din Bacău pentru îngrijiri medicale.

Între timp, traficul a fost reluat pe DN2 (E 85) în zona producerii accidentului.

  • UPDATE

Unul dintre cei trei răniți grav în accidentul rutier produs, vineri după-amiază, pe DN2 (E85), la ieșirea din Adjud spre Bacău, a murit. Bilanțul tragediei a ajuns astfel la cinci morți și doi răniți grav.

Patru persoane, între care doi copii, au murit, iar trei au fost rănite grav, într-un accident rutier produs, vineri după-amiază, pe DN2 (E 85), la ieșirea din Adjud spre Bacău. La ora transmiterii acestei știri, traficul în zona producerii accidentului este complet blocat.

Din primele date, un autoturism Volkswagen care se deplasa către Bucureşti a pătruns pe contrasens tamponând frontal un autoturism marca Fiat. În urma accidentului, au decedat patru persoane din Volkswagen şi trei persoane din Fiat au fost rănite grav, fiind transportate la spitalul din Adjud.

Bogdan Toader
purtător de cuvânt al IPJ Vrancea

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii trimiși la fața locului și de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), două autoturisme s-au lovit frontal. Patru persoane – doi adulți și doi copii – aflate într-una dintre mașini au murit pe loc, alți trei adulți din cel de-al doilea autoturism fiind scoși dintre fiarele contorsionate de salvatorii de la Descarcerare.

Cei trei răniți au fost transportați la Spitalul din Adjud.

R.D.