28 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 15:44
No menu items!

Omagiu adus victimelor de la Colectiv de către artiștii români și nu numai

spot_img

Sâmbăta 14 noiembrie grupul de ajutor #ÎmpreunăRezistăm organizează la Arenele Romane un concert caritabil pentru ajutorarea victimelor tragediei de la Clubul Colectiv şi a familiilor acestora.
Mai multi artiști, printre care și faimosul violonist Andre Rieu au aprins lumânări la locul tragediei. El va dona banii obținuți din vânzarea DVD-urilor sale familiilor victimelor. Alti artiști români au decis sa nu mai folosească efectele pirotehnice în concertele lor
Coma, Paraziţii, Tiarra, Şuie Paparude, H8 şi Breathelast se numără printre cele 14 trupe care vor urca pe scenă la concertul caritabil #ÎmpreunăRezistăm.
Banii din vânzarea biletelor fi donaţi victimelor şi familiilor victimelor din Colectiv. În funcţie de generozitatea fiecărui spectator, biletele pot fi achiziţionate la preţurile de 50 RON, 100 RON sau 150 RON.
Biletele le puteţi găsi online sau vor putea fi achiziţionate, în limita disponibilităţii, şi de la intrarea Arenelor Romane, în ziua evenimentului.
Concertele se vor desfăşura într-un cort acoperit, instalat în incinta Arenelor Romane. Accesul publicului se va face începând cu ora 15.00. În incinta cortului instalat la Arenele Romane fumatul NU este permis.