4 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 1:21
No menu items!

„Trăiește Iubește Creează”, o campanie despre cum să trăim cu artă

spot_img

Afis traieste cu arta

Grupul de inițiativă Serpentine Series Project va derula, în perioada 25 martie – 11 aprilie 2014, campania „Trăiește Iubește Creează”, pentru conștientizarea și sensibilizarea publicului cu privire la importanța pe care o are un mod de exprimare liber și creativ în dezvoltarea armonioasă a fiecăruia dintre noi.

În cadrul campaniei, 12 artiști români vor împărtăși publicului prin scurte interviuri propriile lor experiențe ale bucuriei de a trăi cu artă și micile plăceri ascunse care dau artiștilor acel „joie de vivre”. Aceștia sunt Corina Dumitrescu, Andi Vasluianu, Tiberiu Soare, Nicoleta Lefter, Carmen Secăreanu, Alexandru Ciubotariu, Ana Wagner, Ioan Titu, Carla Szabo, Alex Gâlmeanu, Lia Bugnar și Iuliana Vilsan.

Pe parcursul celor trei săptămâni, fiecare „Artist al zilei” va fi descoperit prin intermediul intervențiilor sale din emisiunea „Guerrilla Logout” de la Radio Guerrilla și în creațiile vizuale ale fotografului Vlad Bîrdu, care îl va prezenta în ipostaze noi, diferite de cele cu care este obișnuit publicul.

Realizată în parteneriat cu Atelierul de fotografie clasică Allkimik, „Trăiește Iubește Creează” încurajează aprecierea actului artistic, dezvăluind latura umană a interpretului, modul său educat și rafinat de a percepe estetica frumosului.

Campania promovează în spațiul public expresii ale bucuriei de a trăi cu artă, pornind de la idea că cei mai apropiați de această zonă de exprimare sunt artiștii, oamenii care interpretează, creează, care au exercițiul îmbinării trăirilor personale cu emoțiile artistice.

SSP este un grup de inițiativă creat în cadrul asociației culturale Graphis122 ce reunește  nume importante din sfera artistică românească interesate să exploreze și să îmbine diverse forme de exprimare – dans, teatru, muzică, arte plastice, audio-video, modă.

Având un criteriu de selecție riguros, SSP este o platformă de creație ce realizează pe lângă producții video și spectacole, expoziții, concerte, lansări sau fashion events.

C.C.