„Terminator reloaded”. Ministerul Mediului face afaceri cu Arnold Schwarzenegger

  Arnold_R20

  Ministerul Mediului, condus de Rovana Plumb, a încredințat, fără licitație, peste 350.000 de euro, unei organizații fondate și conduse de celebrul actor Arnold Schwarzenegger.

  Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice aruncă milioane de euro pe diverse studii. Ultima găselniță a ministrului mediului, Rovana Plumb, a fost contractarea unor servicii de cercetare pentru realizarea ,,Studiului privind transformarea unui oraș din România într-un model regional de dezvoltare durabilă și ecologică”.

  Contractul, în valoare de 1,61 milioane de lei, a fost câștigat de fundația asocierea R20 Regions of Climate Action (lider) în asociere cu Fundația Terra Mileniul III și Brainbows Informationsmanagement Gmbh. Licitația s-a desfășurat prin negociere fără anunț de participare, iar criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

  Plumb_Arnold

  „Terminatorul” a cunoscut-o pe Rovana Plumb, în urmă cu un an, la o conferință internaţională pe teme energetice organizată de R20 la Viena. La eveniment a participat și premierul Victor Ponta. Pe lista invitaţilor figurează şi preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

  Alexandru Maghiar

  NICIUN COMENTARIU