16.4 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 11:04

„Spiderman” a fost prins de polițiștii bucureșteni

Un hoţ care obișnuia să escaladeze clădirile, înainte de a da spargeri, a fost prins de polițiștii Capitalei. Veritabilul „om paianjen” este suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinţe în sectorul 3, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, într-un comunicat.

Hoțul a sustras sume de bani, o colecţie numismatică, echipamente electronice, unelte electrice, materiale de construcţie şi alte bunuri de folosinţă personală.În luna iunie, bărbatul a pătruns într-o locuinţă din sectorul 3, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 17.000 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea în proporţie de 50% a prejudiciului și au mai stabilit că, la începutul lunii octombrie, bărbatul a pătruns şi într-o locuinţă de pe bulevardul Unirii, de unde a furat un laptop şi o tabletă, în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Totodată, acesta  este autorul altor trei furturi din locuinţe, de unde a sustras 25.000 de lei şi echipamente electronice în valoare de 2.500 de lei. El a pătruns şi într-o boxă de la subsolul unui imobil din bulevardul Unirii, de unde a sustras o serie de bunuri, printre care o colecţie de monede şi două biciclete pliabile. Paguba în acest caz se ridică la 6.000 de lei. R.M.