6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 20:39
No menu items!

„Războiul” Elenelor lui Traian

spot_img

Fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu a postat, marți seara, pe contul său de Facebook, o critică acidă la adresa celeilalte „Elena” favorita lui Traian Băsescu

EBA_Udrea1

Potrivit unor surse din Partidul Mișcarea Populară, candidatura lui Cristian Diaconescu la președinție este pusă la îndoială chiar de membrii formațiunii sale. Mai mult, presa a citat azi declarația președintelui Organizației de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, care susține că fostul consilier prezidențial are probleme în strângerea de semnături, până în prezent reușind să adune doar 7.000. Pentru candidatură sunt necesare 200.000 de semnături, iar ținta partidului a fost anunțată ca fiind de peste 300.000 de semnături.

Elena Băsescu a reacționat pe rețeaua de socializare, în loc să inițieze o discuție în cadrul ședințelor din PMP, partid din care și ea face parte.

Doamna Ruxandra Dragomir se preface că nu ştie despre ce este vorba: organizaţiile au „probleme” în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru

Elena Băsescu

Cristian Diaconescu a fost desemnat candidatul Partidului Mișcarea Populară la sfârșitul lunii iunie. Chiar președintele Traian Băsescu a afirmat de curând că fostul său consilier prezidențial are cel mai bun CV pentru a fi viitor președinte al României.

S.M.