14 C
București
joi, 4 martie 2021 - 21:03

„Finul” lui Gheorghe Falcă deszăpezește cu 3 milioane de euro o autostradă nefinalizată

Palcu_Ovidiu_glsa.ro

Înainte de Crăciun, directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), Narcis Neaga, a făcut „cărțile” pentru apropiații primarului Aradului, Gheorghe Falcă.

Contractul de deszăpezire pentru autostrada nefinalizată, Dumbrava-Pecica, a fost încheiat de oficialii CNADNR cu asocierea formată din Inteco Holding și compania Romprest Service, licitație în valoare de aproape 3 milioane de euro, anunță CNADNR.

Inteco Holding, din județul Arad, este adminsistrată de Iulian Ovidiu Palcu, un bun prieten al primarului Aradului, Gheorghe Falcă. De asemenea, Inteco Holding este abonată la banii publici din județul Arad, firma încasând milioane de euro pe numeroase contracte de servicii și lucrări de la adminstrația publică din Arad.

Chiar dacă între Dumbrava și Pecica sunt 112 km, până în prezent s-au construit aproximativ 68 de kilometri de autostradă”, ne-au declarat surse neoficiale. Potrivit acestora, între Gheorghe Falcă și Ovidiu Palcu ar exista un grad de rudenie, primarul Aradului fiindu-i martor la cunuia religioasă în cultul adventist.

Contactat telefonic, Gheorghe Falcă s-a aratat deranjat de întrebarea noastră privind legătura de rudenie cu Ovidiu Palcu, spunând că religia sa ar fi ortodoxă.

Daca v-ați fi uitat pe curriculum vitae, ați fi văzut religia. Io sunt ortodox, bine?! (…) Nu sunt nașul lui Ovidiu Palcu, Ovidiu Palcu este adventist

Gheorghe Falcă
primarul Aradului

După ce am verificat, la indicația edilului arădean, CV-ul său, pe site-ul Primăriei Arad, am constatat că acesta nu și-a declarat religia. Astfel, l-am contactat din nou, pentru a lămuri situația.

Sunt la Primărie, lucrăm la birou (…) eu sunt ortodox.  O sa vă trimit certificatul, bine? (…) ce vină am eu, eu licitez deszăpeziri?

Gheorghe Falcă

Ștefan Etveș