19.2 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 22:53
No menu items!

„Duminica fără pantaloni în metrou”: La acțiune au participat mii de oameni – VIDEO

spot_img

 no pants day 2014

De la Sydney la New York, Londra și Paris, mii de pasageri ai metroului au călătorit duminică fără pantaloni, numai în lenjerie intimă, stârnind râsul sau uimirea celorlalți călători. Ei au participat la a 13-a ediție internațională a „călătoriei fără pantaloni în metrou”, eveniment vesel organizat în acest an în circa 60 de orașe, relatează AFP.

Inițiatorul acțiunii, Charlie Todd, care a coordonat evenimentul la New York, a fost printre primii care și-au dat jos pantalonii de îndată ce a urcat în metrou. „Scopul este să ne distrăm și să facem oamenii să râdă sau să zâmbească”, a precizat acesta.

http://www.youtube.com/watch?v=CBlCcPOhusM

La New York, între 3.000 și 4.000 de persoane, cu vârste de la 3 luni la 71 de ani, au făcut același lucru. Din șapte puncte de adunare, participanții s-au răspândit pe peroane și în ramele de metrou, întâlnindu-se apoi, încântați de efectul produs, în Union Square din Manhattan.

La Paris, întâlnirea a fost stabilită la stația de metrou Charles de Gaulle-Etoile, oamenii fără pantaloni luând metroul până la stația Bastille. Pe Facebook s-au înscris peste 1.200 de persoane.

La Sydney, în plină vară australă, un mic grup de participanți și-au scos pantalonii înainte să intre în metrou, într-o stație din centrul orașului, sub privirile curioase ale oamenilor. Alți adepți ai ideii au intrat în acțiune la Melbourne, Adelaide și Brisbane.

Și la Beijing au existat câțiva curajoși, iar la Hong Kong, câteva zeci de persoane s-au urcat în metrou fără pantaloni.

C.A.