21.1 C
București
luni, 10 mai 2021 - 21:11

„Baronul puilor” Florin Popescu a rămas doar cu amintirile – Mini-recital lăutăresc al fostului preşedinte CJ Dâmboviţa. VIDEO

Florin Popescu_SZ

  • Jeni Stănciulescu

     

Florin Popescu a fost citat să se prezinte, marţi, la sediul DNA, în dosarul în care este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012.

La ieşirea de la DNA, Florin Popescu, supranumit de presă și Baronul puilor, a spus că procurorii l-au înştiinţat că au pus sechestru asigurător pe locuinţa lui dar şi pe cea a părinţilor săi. În aceste condiţii, lui Popescu nu i-au mai rămas decât amintirile. Ce chefuri şi recitaluri erau pe vremea când Popescu împărţea pui în judeţ.

Ca preşedinte al CJ Dâmboviţa şi lider PDL local în plin regim Băsescu, Florin Popescu a condus judeţul, a tăiat şi a spânzurat. Mai nou, Baronul puilor stătea de-a dreapta Elenei Udrea, era organizatorul PMP şi candidat la alegerile europarlamentare.

Problema cu DNA l-a făcut să zboare de pe afiţul electoral şi să-şi dea şi demisia. Noroc cu colegii parlamentari care au făcut zid în jurul lui şi nu l-au lăsat să ajungă în arest.

Chiar dacă nu trece prin cea mai fericită perioadă a sa, controversatul om politic îşi poate aminti de momentele feritice, lăutăreşti , aşa cum stau dovadă înregistrările care nu au moarte.

Să nu uităm că Florin Popescu sărbătorea cu muzică şi dans reconfirmarea lui Traian Băsescu în funcţia de Preşedinte al României, în decembrie 2009.