3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:21
No menu items!

„Aghiotantul” lui Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, a lăsat un bloc întreg fără apă. DOCUMENTE

spot_img

Fostul consilier prezidențial are datorii la întreținere de mii de lei

lazaroiu

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a lăsat un bloc întreg fără utilități. Chiriașa care locuia în apartamentul lui Lăzăroiu a plecat lăsând în urmă datorii de mii de lei.

Pentru că administrația blocului de locuințe din cartierul bucureștean Titan nu a putut acoperi această „gaură”, serviciile publice de utilități au oprit furnizarea apei de acum două săptămâni, pentru că Sebastian Lăzăroiu nu a achitat datoria, în calitate de proprietar.

Chiriașa lui Sebastian Lăzăroiu, Monica Alexandru, a solicitate administrației blocului să ÎNTRERUPĂ „calculele privind întreținerea apartamentului începând cu luna octombrie 2013”, pentru că nu va mai locui acolo „pentru o perioadă nedetemrinată”.

Sebastian Lăzăroiu a declarat pentru Sursa Zilei că nu mai locuieșete demult în acel apartament și că acesta este ocupat de altă persoană. Din acest motiv, nu știe să existe datorii la întreținere, dar se va interesa.

Stă altcineva acolo. Eu n-am de unde să știu. N-am mai trecut pe acolo. Mă îndoiesc că au oprit utilitățile (râde), dar o să văd despre ce este vorba. O să sun acuma pe persoană (chiriașul – n.r.).

Sebastian Lăzăroiu

Andi Topală