9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 11:28
No menu items!

“Macho” Putin s-a rupt

spot_img

 

putin

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Putin, a recunoscut că șeful de la Kremlin a suferit o întindere musculară, însă a respins informațiile potrivit cărora acest incident îi va afecta activitatea.

Potrivit variantei oficiale a purtătorului de cuvânt Dimitri Peskov, Vladimir Putin s-a ales cu întinderea în urma unei activităti sportive. În presă au apărut informații despre un accident al lui Putin, luna trecută, când a zburat cu un planor alături de un stol de gâște sălbatice.

În vârstă de 60 de ani, Putin și-a amânat o serie de vizite oficiale peste hotare până în decembrie inclusiv, pe motiv că are un program încărcat. Totuși, în presă și pe bloguri au apărut zvonuri că liderul de la Kremlin are probleme cu spatele și ar trebui operat. Zvonurile au fost alimentate și de imaginile suprinse de o televiziune care il arată pe Vladimir Putin schiopătând.

Dimitri Peskov a mai venit cu o explicație hilară. El a spus că Vladimir Putin nu și-a părăsit de două săptămâni reședința de la marginea Moscovei pentru că nu îi face plăcere ca mașinile din coloana sa oficiala să creeze ambuteiaje în traficul din Moscova. Vladimir Putin are centura neagră la judo și a pozat de nenumarate ori ca “macho-man”, fie călărind prin Siberia, împușcând tigrii sau înotând în ape reci.