14.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 23:58

“Familia Flinstone”, din nou pe ecrane. Filmul de animație va fi produs de Warner Bros.

spot_img

familia flinstones

The Flinstones (Familia Flinstone n.r.)” va reveni pe marele ecran, într-un nou film de animaţie, care va fi produs de Warner Bros., în colaborare cu Will Ferrell şi Adam McKay, prin intermediul companiei Gary Sanchez Productions. Scenariul filmului de animaţie va fi scris de Chris Henchy, coscenarist al filmului “Campania/ The Campaign”, cu Zach Galifianakis şi Will Ferrell, potrivit hollywoodreporter.com.

Serialul de desene animate “The Flinstones”, difuzat între 1960 şi 1966, la oră de maximă audienţă pe Cartoon Network şi ABC, a avut un succes uriaş. Serialul a continuat să încânte telespectatorii şi în anii următori, după ce drepturile de difuzare au fost vândute şi altor posturi de televiziune.

Acţiunea serialului de desene animate este amplasată în Epoca de Piatră şi urmăreşte aventurile a două cupluri: Fred şi Wilma Flinstones şi cei mai buni prieteni ai acestora, Barney şi Betty Rubble, care trăiesc viaţa unei familii “moderne” din preistorie.

Compania Universal a produs un film live-action în 1994, în care au jucat John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis şi Rosie O’Donnell, iar rolul soacrei lui Fred Flinstone a fost interpretat de Elizabeth Taylor. Warner Bros. a obţinut drepturile pentru “The Flinstones” în 1996, când Time Warner a achiziţionat Turner Broadcasting, care cumpărase în 1991 studioul Hanna-Barbera, ce a produs acest film de animaţie.

D.M.