Țigări în valoare de peste un milion de euro, confiscate de polițiști

Țigaretele de contrabandă au fost descoperite într-un depozit din sectorul 3 al Capitalei

contrabanda tigariAproximativ trei milioane de ţigarete netimbrate, în valoare totală de peste un milion de euro, au fost confiscate de polițiștii bucureșteni, în timpul unui control la un depozit din sectorul 3 al Capitalei.

Oficialii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au precizat, marți, într-un comunicat de presă, că ţigările provin din Republica Moldova şi urmau să fie vândute în pieţele din Capitală.

În baza informațiilor deținute de către polițiștii de proximitate din cadrul Secției 13 Poliție, luni, în jurul orei 14.30, a fost identificat și prins un bărbat în timp ce încărca țigarete într-un autoturism parcat. În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite 80.000 de țigarete care nu aveau aplicate marcaje, precum și suma de 22.100 de lei.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București
comunicat de presă

În urma acestui flagrant, poliţiştii au confiscate atât autoturismul în cauză (în valoare de 22.100 de lei), cât şi întreaga cantitate de ţigări identificată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Andreea Brînzei

NICIUN COMENTARIU