28.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022 - 15:25
No menu items!

Șova: Ponta nu are de ce să demisioneze, n-a făcut nimic ilegal

spot_img

Senatorul Dan Şova a declarat, luni, la ieşirea de la Poliţia Ilfov, unde s-a prezentat pentru a-i fi comunicate condiţiile controlului judiciar, că Victor Ponta ”nu a făcut nimic ilegal”

Dan Sova_SZ 1

Întrebat dacă premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze, Dan Şova a spus că nu vede niciun motiv, pentru că nu a făcut nimic ilegal. Senatorul a precizat că nici el nu și-a dat demisia din același motiv, că nu a făcut nimic ilegal.

Senatorul a mai susţinut din nou că Victor Ponta nu a fost niciodată asociat la cabinetul de avocatură ”Şova şi asociaţii”. El a explicat că legea reglementează parteneriatul doar în momentul în care cineva face parte din societate. Referitor la conlucrarea profesională dintre cele două entităţi – societăţi civile, cabinete individuale de avocați – adică firma sa și cabinetul lui Ponta, Dan Șova susține că de-a lungul timpului, au avut loc mai multe astfel de conlucrări profesionale.

Dan Șova va veni la poliție în fiecare zi de luni, între orele 15.30 şi 16.00, şi vinerea, între 9.30 şi 10.00. Șova a spus că în urmă cu aproximativ trei luni şi-a schimbat domiciliul în judeţul Ilfov.