3.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 2:11
No menu items!

Șova: Nu mai lansați minciuni, chiar dacă e campanie

spot_img

Ministrul Dan Şova a negat luni afirmaţiile conform cărora ar fi fost executat silit de Fisc, considerându-le calomnioase.

Mai mult publicaţii prezentaseră date şi documente conform cărora Dan Şova ar fi avut probleme cu plata taxelor pentru fosta sa firmă de avocatură. Conform acestor publicaţii, inspectorii fiscali ar fi depistat în urma controlului realizat în perioada mai 2011 – octombrie 2012 că societatea respectivă trebuia să plătească 1 200 000 de lei TVA suplimentar și majorări aferente.

“Sunt conştient de faptul că, fiind în campanie electorală, lansarea unor astfel de atacuri are o miză politică clară. Perioada electorală nu poate face însă acceptabilă formularea de acuzaţii false, cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar de imaginea unei persoane, respectiv a subsemnatului, ci de imaginea Guvernului României în ansamblul său”, se spune în comunicatul semnat de ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul care anexează la comunicat două adrese de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală care confirmă plata la zi a datoriilor.