3.9 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 16:38
No menu items!

ȘOCANT: Tânăr călcat în picioare de bodyguarzi, în timpul unui concert. VIDEO

spot_img

Doi tineri recalcitranţi au fost scoși de agenții de pază ai firmei private care asigura ordinea la un eveniment organizat în Timișoara

tanar batut de agentii de paza-124694-1

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate, duminică seara, la un concert al formației Cargo, organizat cu ocazia Serbărilor Timișoreana, pe platoul din fața stadionului “Dan Păltinișanu”, de agenții de pază ai unei firme private care asigurau ordinea în zona scenei. 

În imaginile difuzate, devenite virale pe Internet, se observă cum agenții îl trântesc pe bărbat la pământ și încep să-l lovească cu pumnii și picioarele în repetate rânduri. Mai mult, bărbații îl calcă pe cap la propriu sub privirile îngrozite ale celorlalți spectatori, în timp ce acesta încerca să-și apere capul de loviturile de bocanc. Tânărul s-a ridicat în picioare și a vrut să riposteze, dar a fost imobilizat imediat și scos din fața scenei, agenții continuând cu aceleași serii de pumni și picioare.

Tudor Gridoraş, patronul firmei de pază implicate în scandalul de la concertul din Timişoara, a declarat, marţi, pentru Antena 3, că agenţii care l-au bătut pe tânăr au fost concediaţi.

De asemenea, membrii trupei Cargo au suținut, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că inclusiv familiile lor au fost agresate de agenţii de pază care l-au bătut pe tânăr la concert.

Scena de coșmar în care acel tânăr este călcat efectiv în picioare de bodyguarzi s-a petrecut din păcate într-un loc care nu se vedea de pe scenă, altfel am fi oprit concertul indiferent de consecințe. Incidentul văzut de noi a durat maxim 15 secunde, am văzut cum oamenii de ordine intră în forță în public, scot două persoane de acolo și îi trag în lateralul scenei. Repetăm! Nu ne-am imaginat că acei oameni se vor comporta atât de brutal, ei neavând legal dreptul de a lovi oamenii! În îndatorirea lor stă doar să imobilizeze, și să predea autorităților, urmând ca persoanele vinovate să raspundă în fața legii scrise, nu după legea pumnului! După concert am aflat că inclusiv familiile noastre au fost agresate verbal și fizic în spatele scenei în timpul concertului de către acele brute, care au umbrit prin comportamentul lor primitiv un eveniment pentru care noi am pus foarte mult suflet! Noi sperăm ca autoritățile să își facă datoria, vinovații sunt ușor de identificat din filmari, așteptăm reacția Poliției!
Regretăm nespus acest incident, rugăm celor care știu să ne spună cum îi putem contacta pe cei agresați, dorim să ne interesăm personal de starea lor.

Cargo
trupă rock

D.M.