14 C
București
vineri, 7 mai 2021 - 1:56

Și bărbații plâng câteodată. Bărbați celebri care au suferit după despărțire

liviu-varciu

Bărbații suferă mai mult decât femeile atunci când se despart, arată un studiu recent.

După ruperea unei relații, urmează perioada de depresie, furie, negare și chiar o serie de greșeli care nu te lasă să-ți revii și să-ți vezi de viața ta.

Liviu Vârciu a mărturisit că a suferit după divorţul de Adelina Pestriţu şi a apelat la specialişti pentru a depăşi această perioadă.

„Am fost la terapie după divorţ. Eram câţiva la şedinţă. Unii râdeau, alţii plângeau. Ne aşezam pe nişte scaune şi la un moment dat trebuia să mă ridic şi să recunosc: «Sunt Liviu Vârciu şi sunt divorţat». Am avut curajul să mă duc acolo”, a afirmat Liviu, pentru Ring.

Andrei Ștefănescu

andrei

Andrei Ștefănescu a plâns după Sylvia. Cu toate că a încercat să își păstreze optimismul și zâmbetul, Andrei a suferit foarte mult după ce s-a despărtit de Sylvia după trei ani de căsătorie. Cântărețul a mărturisit că a plâns mult și a simțit ce înseamnă nefericirea, după ce relația lor s-a sfârșit.

Augustin Viziru

Augustin Viziru

Augustin Viziru a fost surprins adesea abătut și trist, îmbrăcat neglijent sau nebărbierit, lucruri care nu îi stateau în caracter până să divorțeze de Oana Mareș după 12 ani de relație. Mult timp după aceea nu a mai fost văzut în compania niciunei femei, semn că rănile s-au vindecat greu.

R.M.