2 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 8:27
No menu items!

Șerban Toader, reconfirmat la conducerea KPMG

spot_img

kpmg

Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG în România și Republica Moldova pentru un al treilea mandat consecutiv, potrivit unui comuncat al firmei de consultanță. Toader a preluat mandatul inițial în 2007.

În această calitate, Toader coordonează guvernanța și strategia firmei și reprezintă interesele companiei atât pe piața locală, cât şi la nivel internațional.

Serban_Toader_KPMG_3

“Şerban [Toader] a dat dovadă de leadership energic într-un context economic turbulent şi a fost un promotor al inovaţiei în companie, un element hotărâtor pentru dezvoltarea durabilă a firmei”, a declarat Frank Dostalek, preşedinte şi CEO al KPMG în Europa Centrală şi de Est. Compania a transmis că veniturile companiei au crescut constant în ultimii ani, în pofida unui mediu economic dificil.

Toader a declarat că  are ca obiectiv încurajarea oamenilor de afaceri din România în sensul inovării și creșterii.

”Un element strategic al noului meu mandat rămâne investiția în oameni și identificarea talentelor în domeniul auditului, fiscalității și consultanței în afaceri”, a spus Toader.

În prezent, KPMG este administrator special al companiei Astra Asigurări, după ce fosta conducere a ASF a semnalat nereguli majore.

V.B.