1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 11:09
No menu items!

Șeful Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a fost demis. El este înlocuit, temporar, de adjuncți

spot_img

lucian_dinita

Şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Lucian Diniţă, a fost înlocuit din funcţie miercuri. Atribuţiile sale au fost preluate temporar, până la numirea unui alt şef, de adjuncţii Costin Tătuc şi Cristian Crai.

Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 30 aprilie a.c., comisar-șef  de  poliție  Diniță  Lucian  a  fost  eliberat  din  funcția  de  director  al Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Cu aceeași dată, comisarul-șef de poliție va îndeplini atribuțiile funcției de adjunctal șefului Brigăzii Rutiere din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Inspectoratul General al Poliției Române

comunicat de presă

Pe 9 aprilie anul acesta, IGPR anunța că patru șefi din cadrul Poliției Rutiere, între care și comisarul șef Lucian Diniță sunt cercetați disciplinar în cazul ofițerului Augustin Căpâlnaș, prins conducând cu un permis de conducere fals. În plus, conducerea Poliției preciza că a sesizat Parchetul după ce au fost descoperite indicii privind comiterea unor infracțiuni în privința modului în care Căpâlnaș a fost încadrat și promovat în Poliție.

Raluca Dan