2.5 C
București
marți, 31 ianuarie 2023 - 15:27
No menu items!

Șeful CJ Buzău, prins în flagrant în timp ce primea mită. UPDATE

spot_img

bigiu

UPDATE 19.10 Bîgiu a ajuns la sediul DNA, însoţit de anchetatori. Întrebat de jurnalişti dacă a primit mită, acesta a spus: ”Bani, despre ce bani vorbiţi? Nu am luat niciun ban”. La DNA s-a prezentat şi Florin Colgiu, liderul TNL Buzău, care ar fi fost intermediarul banilor.

UPDATE 17.04 Antena 3 a transmis că Bîgiu a luat o sumă de bani de la un om de afaceri, pentru o decizie favorabilă în CJ. Procurorii și Bîgiu sunt în drum spre sediul central al DNA din București.

UPDATE 16.48 În cea mai recentă postare pe Facebook, Bîgiu afirma că Moș Nicolae este pe drum și că își dorește liniște.

bigiufb

UPDATE 16.05 Procurorii DNA îl vor aduce pe Bîgiu la București pentru audieri.

Marian Cristinel Bîgiu, șeful Consiliului Județean Buzău, a fost prins de procurori în flagrant în timp ce primea mită, potrivit Digi24.

În acest moment, au loc percheziții la domiciliul demnitarului.

Potrivit site-ului CJ Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, s-a născut în 1967, este căsătorit, are un copil, este licențiat în Finanțe la Iași, între 2008 și 2012 a fost senator, iar din 2012 este președinte al CJ Buzău. Acesta a fost ales pe listele USL, iar în septembrie 2014 a trecut la PSD, pe baza OUG care a suspendat legea împotriva migrației politice a aleșilor locali.