2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:20
No menu items!

Șeful BCCO Alba neagă acuzațiile care i se aduc în ancheta DIICOT

spot_img

perchezitii

Șeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu, a negat miercuri acuzațiile care i se aduc în ancheta declanșată de procurorii DIICOT, afirmând că ceea ce i se întâmplă acum este “o mare mârșăvie”.

“Asistați la cea mai mare mârșăvie la care ați asistat vreodată. O să vă dau detalii mai târziu”, a declarat Berbeceanu la ieșirea din blocul în care locuiește.

Mascații și jandarmii au fost prezenți miercuri dimineața la locuința șefului BCCO Alba, din municipiul Deva, de unde după patru ore au ieșit cu patru pachete sigilate ce au fost introduse apoi într-o mașină a Jandarmeriei, fără să ofere detalii despre conținutul acestora.

Cel mai probabil comisarul șef Berbeceanu urmează să fie audiat de procurorii DIICOT, el plecând de la domiciliul său cu mașina Jandarmeriei și însoțit de mascați.

Procurorii DIICOT au efectuat miercuri 11 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unei grupări infracționale, formată din șase învinuiți, acuzată de evaziune fiscală, în dosar fiind pus sub acuzare și comisarul șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia.

A.V.