20.2 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 12:21

Șeful Antena Group, audiat la DNA. Procurorii au emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere UPDATE

spot_img

Șeful Antena Group, audiat la DNA
foto: paginademedia.roEditează

  • UPDATE

Procurorii DNA au emis, joi seară, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a precizat joi, într-un comunicat de presă, că împotriva directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost începută urmărirea penală sub acuzația de șantaj.

“În perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, inculpatul Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrâns un administrator al unei societăți comerciale să semneze un contract în condiții prestabilite, impuse de inculpat, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză. Dosarul a fost constituit ca urmare a denunţului părţii vătămate”, se arată în comunicatul DNA.

DNA mai precizează că lui Sorin Alexandrescu i s-au la cunoștință acuzațiile formulate împotriva lui.

Sorin Alexandrescu, director al Antena Group, este audiat joi de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde a fost adus de anchetatori cu mandat de aducere.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Realitatea TV, Sorin Alexandrescu ar urma să dea explicații procurorilor într-un dosar de șantaj, legat de conflictul dintre Antena Group și grupul RCS-RDS.

Sursele citate nu au precizat în ce calitate este audiat Alexandrescu în acest dosar.

Andrei Tudor