22.2 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 17:21
No menu items!

Șefii secțiilor de Poliție Locală din sectorul 4 au fost destituiți

spot_img

Șefii secțiilor de Poliție Locală din sectorul 4 destituiți

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a destituit, marți, pe cei patru șefi ai secțiilor de Poliție Locală din sectorul 4, din cauza rezultatelor slabe obținute pe parcursul anului 2012.

“Cel mai important lucru pentru mine este să știu că locuitorii Sectorului 4 nu se mai tem pentru siguranța lor atunci când merg pe stradă sau circulă cu mijloacele de transport în comun. De aceea, vreau să mă asigur că, fiecare agent al Poliției Locale din sectorul 4, își practică cu profesionalism și simț al răspunderii meseria, astfel încât să facă față eficient cât mai multor situații cu care se confruntă în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Respectați și purtați cu mândrie uniforma, punând meseria pe primul loc”, le-a transmis primarul polițiștilor locali.

La ședința de bilanț, a fost propusă montarea camerelor de supraveghere în intersecțiile aglomerate ale sectorului, monitorizarea GPS a autovehiculelor Poliției Locale în teren, cât și implementarea unei comunicări directe cu Dispeceratul Brigăzii de Poliție Rutieră, prin intermediul stațiilor de emisie – recepție.

A.V.