20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 16:31

Șefii CNADNR petrec la Bâlea Lac, în timp ce România este sub cod galben de ninsori. UPDATE

spot_img

pop cnadnr

UPDATE ora 10.00

Am încercat să luăm legătura cu directorul CNADNR, Mircea Pop, dar acesta nu a dorit să ne răspundă repetatelor apeluri telefonice.

În timp ce şapte judeţe din Moldova se află sub incidenţa codului galben de ninsori şi viscol, directorii din Compania Naţională de Autostrăzi, sub pretextul că organizează un plan operativ de acţiune în timpul iernii, au petrecut toată noaptea de joi spre vineri într-o cabană în apropiere de Bâlea Lac.

La eveniment au participat directori din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România şi mai mulţi şefi de Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri din ţară – Ionuț Mașala, director economic, directorul de siguranșă a circulației, Ecaterina Munteanu, directorul pentru autostrăzi cu finanțare externă, Emil Rusoi, directorul juridic Dorin Filipescu. „Planul operativ de acţiune a fost organizat de conducerea Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov. Directorii de regionala care au participat la chef au fost puşi să facă chetă pentru a asigura băutura şi mâncarea necesară la paranghelia drumarilor. Chiar dacă miercuri s-a convocat Comandamentul de iarnă la Palatul Victoria, condus de vicepremierul Liviu Dragnea, şefii CNADNR nu au amânat deplasarea la Bâlea Lac”, ne-a povestit un angajat din CNADNR, sub protecţia anonimatului. Potrivit acestuia, la planul de operativ ar fi participat şi șeful Companiei Naţionale de Autostrăzi, Mircea Pop.

Sunat de reporterii Sursa Zilei în seara de joi, 24 ianurie, şeful CNADNR nu avea semnal la telefon. De altfel, nici în această dimineață, câd la Palatul Victoria se întrunea Comandamentul de iarnă, la care a participat din partea CNADNR un simplu șef de serviciu – Cristian Andrei, șeful serviciului siguranță.

În decembrie, chiar dacă Moldova se afla sub nămeţi şi mii de oameni au rămas blocaţi, conducerea CNADNR a petrecut, la Revelionul Drumarilor, într-un restaurant de fiţe din Capitală. A.Topală