Ședință a CSAT miercuri. Principalele teme: misiunea NATO din Afganistan și evaziunea fiscală

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, miercuri, la ora 16.00

csat

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, miercuri, la ora 16.00, pe ordinea de zi aflându-se participarea României la viitoarea misiune NATO în Afganistan, un raport privind combaterea evaziunii fiscale şi analiza posibilelor evoluţii şi a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şedinţa CSAT, condusă de Traian Băsescu, va avea loc miercuri, începând cu ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Pe ordinea de zi se află mandatul României la Summitul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) 2014, participarea țării noastre la viitoarea misiune NATO în Afganistan, după 2014, dar şi o informare despre forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2015.

Alte subiecte de pe agenda şedinţei CSAT sunt Raportul privind activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute în procesul de prevenire şi combatere a evaziunii fiscale precum şi analiza posibilelor evoluţii îngrijorătoare şi a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale.

R.D.

NICIUN COMENTARIU