27 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 19:22
No menu items!

Ţopescu ar mai vrea un mandat de parlamentar

spot_img

Cristian Ţopescu ar mai vrea un mandate de parlamentar dar recunoaşte că nu a primit nicio propunere din partea PNL, partid pe listele căruia acesta a candidat la ultimele alegeri parlamentare.

„Dorinţa de a candida pentru un nou mandat de parlamentar există, hotărârea o va lua Consiliul Naţional Executiv al PNL. Mie nu mi s-a propus nimic, mă bazez pe faptul că există o hotărâre a conducerii PNL că parlamentarii actuali îşi păstrează colegiile în care au candidat şi există şi în protocolul cu USL un articol care spune că parlamentarii îşi păstrează colegiile. Aştept hotărârea finală”, a declarat Ţopescu. El a recunoscut că nu a avut nicio discuţie pe marginea acestui subiect cu liderii PNL, dar nici nu vrea să se autoinvite.

Consiliul Naţional Executiv al PNL va lua vineri decizia finală în privinţa candidaţilor partidului pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. În cadrul forului urmează să fie aprobată şi candidatura lui Gigi Becali din partea PNL, implicit a USL, într-un colegiu de parlamentar.