4.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 16:28
No menu items!

Şoferul care a accidentat două surori pe trecerea de pietoni a fost arestat

spot_img

Şoferul care a accidentat două surori pe trecerea de pietoni a fost arestat

Şoferul care a accidentat două surori pe o trecere de pietoni din judeţul Buzău, vineri seară, una dintre fete pierzându-şi viaţa, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, şoferul în vârstă de 29 de ani din Suceava fusese reţinut iniţial pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Vineri seară, bărbatul care se afla la volanul unui TIR a accidentat două surori care traversau pe trecerea de pietoni. Una dintre fete, în vârstă de 15 ani, a decedat, iar cea de-a doua, în vârstă de 12 ani, a fost grav rănită, fiind transportată în comă cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Ministrul tineretului, Nicolae Bănicioiu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, au fost prezenţi la locul tragediei, la scurt timp de la producerea accidentului, şi le-au acordat fetelor primul ajutor. Sora mai mică a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul “Bagdasar Arseni”, din Bucureşti, minora de 15 ani murind la scurt timp de la accident.

R.D.