3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 8:43
No menu items!

Şoferul camionului cu buşteni care a provocat un accident cu doi morţi a fost arestat

spot_img

Polițist reținut pentru că ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători

Şoferul camionului cu buşteni care a provocat un accident într-o staţie de autobuz din Bistriţa-Năsăud, unde o parte din încărcătură s-a răsturnat, iar doi oameni au murit striviţi de lemne, a fost arestat, luni, de Tribunalul Bistriţa-Năsăud care a admis recursul procurorilor în acest caz.

Iniţial, Judecătoria Bistriţa a decis ca şoferul care a provocat accidentul de la Tureac să primească interdicţie de a părăsi ţara timp de 29 de zile, după ce fusese reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, pentru ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Procurorii bistriţeni au făcut însă recurs la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, iar luni instanţa a decis ca tânărul de 20 de ani să fie arestat.

Doi bărbaţi au murit, pe 15 octombrie, în localitatea Tureac din Bistriţa-Năsăud, după ce mai mulţi buşteni s-au desprins din încărcătura unui camion care circula pe DN 17 şi s-au prăbuşit peste oamenii care aşteptau într-o staţie de autobuz.

R.D.