Şoferul camionului cu buşteni care a provocat un accident cu doi morţi a fost arestat

Polițist reținut pentru că ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători

Polițist reținut pentru că ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători

Şoferul camionului cu buşteni care a provocat un accident într-o staţie de autobuz din Bistriţa-Năsăud, unde o parte din încărcătură s-a răsturnat, iar doi oameni au murit striviţi de lemne, a fost arestat, luni, de Tribunalul Bistriţa-Năsăud care a admis recursul procurorilor în acest caz.

Iniţial, Judecătoria Bistriţa a decis ca şoferul care a provocat accidentul de la Tureac să primească interdicţie de a părăsi ţara timp de 29 de zile, după ce fusese reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, pentru ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Procurorii bistriţeni au făcut însă recurs la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, iar luni instanţa a decis ca tânărul de 20 de ani să fie arestat.

Doi bărbaţi au murit, pe 15 octombrie, în localitatea Tureac din Bistriţa-Năsăud, după ce mai mulţi buşteni s-au desprins din încărcătura unui camion care circula pe DN 17 şi s-au prăbuşit peste oamenii care aşteptau într-o staţie de autobuz.

R.D.

NICIUN COMENTARIU