4.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 6:11

Şeful Companiei de Drumuri, ironizat la Guvern după petrecerea de la Bâlea

spot_img

Şeful Companiei de Drumuri, ţinta ironiilor la Guvern

Directorul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Mircea Pop, a fost duminică, la Comandamentul de iarnă organizat la Guvern, ţinta ironiilor vicepremierului Liviu Dragnea, din cauza petrecerii organizate la Bâlea Lac joi seară, în timp ce viscolul anunţat de meteorologi prin mai multe avertizări cod galben şi portocaliu punea stăpânire pe România, iar zeci de drumuri erau înschise.

Astfel, la debutul şedinţei, Mircea Pop a informat Comandamentul de iarnă că instituţia s-a implicat în deszăpezire la nivel naţional, dar că a fost discretă. Vicepremierul Liviu Dragnea a replicat însă că “discreta” CNADNR şi-a făcut reclamă cu directorii la Bâlea Lac.

“A nins în toată ţara, iar Compania şi-a făcut datoria peste tot, cu profesionalism şi ţinând cont de cerinţele care sunt în teren. Văd că noi totodeauna am fost mai discreţi, dar vom ieşi şi noi să ne mai lăudăm. Toate utilajele sunt ale noastre, unde vedeţi că se lucrează şi că se face treabă în România sunt utilajele de la drumuri”, a spus directorul CNADNR.

Liviu Dragnea a zâmbit şi a spus că nu crede că cineva a pus sub semnul întrebării acţiunile drumarilor, dar a amintit că, în urmă cu două zile, cei de la CNADNR nu au fost deloc discreţi.”Eu le mulţumesc drumarilor care au contracte şi foarte bine că îşi fac treaba, este ceva foarte normal. În ceea ce priveşte că vă reproşaţi că aţi stat mai discreţi, eu cred că alaltăieri nu aţi fost deloc discreţi, adică s-a vorbit foarte mult despre companie, aţi avut o mediatizare foarte mare. A devenit foarte cunoscută Compania, a fost o reclamă gratuită foarte consistentă”, a replicat Dragnea.

Sursa Zilei a relatat în exclusivitate că şefii CNADNR au petrecut la munte în noaptea de joi spre vineri, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat și au emis două avertizări de Cod galben și portocaliu pentru nordul și estul țării. De altfel, începând din noaptea de joi spre vineri şi până sâmbătă, autoritățile au închis peste 40 de drumuri din cauza viscolului.

Vineri după-amiază, premierul Victor Ponta anunţa că, în cazul în care constată că, joi seara, la Bâlea Lac, directorii companiei “se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri”, îi va da pe toţi afară.

R.D.