8.8 C
București
marți, 13 aprilie 2021 - 4:27

Şase răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit pe autostrada Bucureşti – Piteşti

Şase răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit pe A1
foto: stiri.rol.ro

Şase persoane au fost rănite, marţi, un bărbat fiind în stare gravă, după ce două maşini s-au ciocnit la kilometrul 70 al autostrăzii A1 (Bucureşti – Piteşti).

Potrivit şefului Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican, accidentul a avut loc pe sensul dinspre Capitală spre Argeş al autostrăzii, la ora transmiterii acestei ştiri circulaţia în zonă desfăşurându-se cu viteză redusă, pe o singură bandă.

“Cauza accidentului este nepăstrarea distanţei faţă de maşină din faţă. Ambele autoturisme circulau dinspre Bucureşti spre Piteşti, iar la kilometrul 70 şoferul unui Logan MCV în care erau patru pasageri a lovit în spate un alt Logan care circula regulamentar, în care erau conducătorul auto şi doi însoţitori. După coliziune, Loganul MCV s a răsturnat în afara carosabilului, iar celălalt Logan a ieşit de pe şosea, dar a rămas pe roţi. Sunt cinci răniţi uşor şi unul în stare gravă, acesta fiind un bărbat pasager în Loganul MCV al cărui şofer a provocat accidentul”, a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, dar nu a fost necesară descarcerarea. Mai multe ambulanţe i-au preluat pe răniţi care au fost transportaţi la spitalul din Găeşti, bărbatul în stare gravă urmând să fie dus la Spitalul din Târgovişte.

Andrei Tudor