3.6 C
București
marți, 31 ianuarie 2023 - 16:23
No menu items!

Şase puncte pentru colectarea de ajutoare destinate sinistraţilor de la inundaţii, în Capitală

spot_img

Bucureştenii care vor să doneze alimente (conserve), apă potabilă, pături şi haine pentru sinistraţii inundaţiilor din ultimele zile pot face acest lucru la unul dintre punctele de colectare deschise de autoritățile locale

inundatii8

Șase puncte de colectare de ajutoare pentru sinistrații inundațiilor din ultimele zile au fost deschise în Capitală de autoritățile locale, pentru ca bucureștenii să poată dona alimente, apă, haine și pături.

Astfel, unul dintre aceste puncte funcţionează în zilele de luni, marţi şi vineri, între orele 9.00 şi 16.30, şi miercuri, între 9.00 şi 18.30, la Centrul de Informare şi Documentare Pentru Relaţii cu Cetăţenii al Primăriei Capitalei, din bulevardul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5.

În Sectorul 2 este deschis, în acelaşi scop, un cort militar, pe Şoseaua Stefan cel Mare (la intrarea pe Aleea Circului). Programul zilnic de funcţionare este între orele 10.00 şi 20.00.

În Sectorul 3 sunt patru astfel de puncte, deschise zilnic între 9.00 şi 21.00. Acestea se află la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru persoane vârstnice „Casa Max” (str. Vasile Goldiş nr. 1), Centrul de Îngrijire şi Asistenţă „Floarea Speranţei” (Calea Vitan nr. 267-269), Complexul de Servicii pentru copiii străzii (str. Rotundă nr. 2) şi Centrul de Plasament pentru copii cu dizabilităţi „Crinul Alb” (str. Marin Pazon nr. 2B).

R.D.